Pelaajille

Pelaajille

GeoGolf -harjoittelun ja -pelaamisen aloittaminen on tehty erittäin helpoksi. Et tarvitse kentälle oikeuttavaa green cardia, vaan voit ostaa vaikka kertalipun, vuokrata mailat, pallot ja aloittaa tutustumisen golfin saloihin. Usein kenttähenkilökunnasta, tai pelaajista löytyy henkilöitä, jotka voivat antaa sinulle alkuopastuksen lyöntitekniikkaan. Kentiltä löytyy myös asiantunteva ammattilainen Golf Pro, joka kohtuullista korvausta vastaan käy lyöntitekniikan perusasiat ohjatusti läpi. Opittuasi lyönnin ei siitä enää olekaan pitkä matka green cardia suorittamaan ja golfia pelaamaan.

Miksi alkaisin pelaamaan golfia ja miten GeoGolf auttaa alkuun pääsemisessä?

Oppimiseen liittyvät tekijät

Golf lajina haastaa pelaajaa ennen kaikkea motorisesti ja henkisesti. Kovinkaan monessa lajissa mielemme ei joudu keskittymään yhtä intensiivisesti ja pitkään kuin golfissa.

Miten Geometric Golf vastaa oppimisen haasteisiin?

Eri etäisyyksille siirtyvä maalilaite tarjoaa entistä mielenkiintoisemman maalitaulun perinteisiin lippuihin ja verkkomaaleihin verrattuna. Saat välittömästi tiedon osumasi tarkkuudesta, sekä oman pelitilisi kautta tilastointia siitä, miten lyöntitarkkuutesi kehittyy. GeoGolf moninkertaistaa tavoitteellisten lyöntien määrän, koska pääpaino on lyönnin harjoittelussa, ei väylältä toiselle kävelemisessä.

Kilpailulliset motivaatiotekijät

Perinteinen golf on kilpailumuotona paikkansa osoittanut ja äärimmäisen suosittu. Geometric Golf ei korvaa perinteistä kilpagolfia, vaan tarjoaa uuden ja erilaisen, entistä yleisöystävällisemmän tavan kilpailla.

Miten GeoGolf -kilpailu eroaa normaalista golfin pelaamisesta?

GeoGolf- peliä pelataan golfin harjoitusalueella (range) siten, että jopa (8) pelaajaa voi pelata peliä yhtäaikaisesti. Maalilaitteen siirtyessä eri etäisyyksille on pelaajilla määrätty aika lyödä pallonsa laitteeseen. Sekä pelaajilla, että yleisöllä on omat näyttönsä tulosten seuraamiseen. Geometric Golf Oy haluaa yhdessä asiakkaidensa kanssa rakentaa laajan kirjon erilaisia GeoGolf -pelejä, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Sosiaaliseen kanssakäymiseen liittyvät tekijät

Useille ihmisille golf on yhdessäoloa muiden ihmisten kanssa. Golfkentällä tapaat uusia ihmisiä ja verkostoidut eri alojen ihmisten kanssa.

Miten GeoGolf edistää kanssakäymistä ihmisten kanssa?

Koska GeoGolfia pelataan rangella, sijoittuvat ihmiset toistensa läheisyyteen klubitalolle, rangelle sijoitettuun katsomoon, tai erikseen rakennettuun tilaan. Näin ihmisille voidaan luoda entistä viihtyisämmät olosuhteet pelin seuraamiseen ja luonnolliseen kanssakäymiseen pelivuorojen välille.

Fyysisen aktiivisuuden tekijät

Golfin pelaamisen on todettu ennen kaikkea parantavan sydämen ja verisuoniston aerobista kuntoa.

Miten GeoGolf eroaa fyysisen aktiivisuuden osalta perinteisestä golfista?

Fyysisesti GeoGolf kohdistaa rasituksen lyöntiä kehittäviin lihaksiin. Näin teet enemmän toistoja lyhyemmässä ajassa, jolloin aktivoit juuri niitä lihaksia, jotka osallistuvat lyönnin suorittamiseen. Tämä ei tietenkään kehitä kävelykuntoa, mutta tarkentaa lyöntiäsi, jonka vaikutuksesta pelaat ja etsit palloa harvemmin.